You are here: Home » Design meubels » Collectors item!

Collectors item!

geschreven door Constance

Create your live balloon

Ben je iemand met een design-interieur??   Op zoek naar een unieke retro-design aanwinst??   Wil je hoogwaardig design met een knipoog naar het verleden??

De “Create your life Balloon” is bijzonder, opvallend en HET collectors item voor elke fitness- en  meubel freak. Hij heeft een diameter van 56 cm, weegt 2,8 kilo en kan worden gebruikt als stoel of fitnessbal. De retro-design sportbal “Create your life Balloon” is een handvervaardigde leren zitbal en het eenvoudige uiterlijk doet denken aan een lerenvoetbal uit de jaren ’50 en past in elk (design) interieur.

Uitgevoerd in traditioneel, hoogwaardig natuurlijk leer van 3 millimeter dik en voorzien  van nostalgische belettering.  Is zorgvuldig met de hand vervaardigd, heeft het een goede grip en heerlijke leer geur. 

De “Create your life Balloon” wordt geleverd in een luxe witte geschenkbox, compleet met luchtpomp en onderhoudshandleiding voor het leer. 

Create your live balloon3

“Create your life Balloon” van Hartl Bros is een unieke aanwinst in de collectie van woonwebwinkel Lilians House.nl en exclusief hier als eerste in Nederland verkrijgbaar voor de consumentenmarkt.

Tijdelijke introductieprijs: 450 euro inclusief verzendkosten!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com