You are here: Home » Accessoires » Reisstrijkijzer

Reisstrijkijzer

geschreven door Constance

Ik heb zelf een aantal jaren geleden ooit een reisstrijkijzer gehad, maar dat was toch nog best een groot onhandig ding in je koffer. Dus die ging nooit mee op reis en laatst heb ik ‘m maar weggegooid.

reisstrijkijzer

Nu kwam ik dit hele kleine reisstrijkijzertje tegen en het formaat spreekt me erg aan. Het Electric Tiny Travel Iron (zo heet ze voluit) is geschikt voor 220 en 110 V0lt/50Hz en heeft 25 Watt. Je kunt het strijkijzer maximaal 30 minuten achter elkaar gebruiken en dan blijft ze daarna nog 10 minuten lekker warm.

Ik vind haar te klein om de hele was mee te strijken maar voor op reis is ze prima.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com