You are here: Home » Fashion » Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

geschreven door Constance

Ik vind het altijd leuk om een koopje te scoren en vorige week was het weer raak! En natuurlijk weer een paar schoenen.

Ik was in Amsterdam en op weg naar de tram liep ik bij Shoebaloo naar binnen (alleen leuk in de sale). Op de toonbank stonden een paar leren dozen (compleet met krocoprint) te wachten op iemand die ze zou kopen. En natuurlijk moest ik even kijken en ik was gelijk verkocht.

candy-box

In de Dolce & Gabbana Limited Edition Candy Box zat nl. een paar goudkleurige ballerina‘s, een mini-clutch (gevoerd met de D&G tijgerprint) en een armband (beiden ook in het goud).

dolcegabbana-ballerinadolcegabbana-armbanddolcegabbana-tasje

Ik werd helemaal hebberig en moest checken of mijn maat erbij stond, en ja hoor die zat erbij. Alleen geloofde ik de prijs niet helemaal want de hele set was voor meer dan 75% afgeprijsd! Je hebt normaal gesproken nog niet eens een portemonnee voor dat geld! Maar ook dat klopte en de verkoper legde me daarna uit dat het tasje ook aan de armband gehangen kon worden zodat je altijd je handen vrij hebt. Je begrijpt: inpakken en wegwezen en nu staat de hele set mooi te wezen in mijn Imelda (schoenen) kast.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com