You are here: Home » In & om het huis » Buitenkeuken

Buitenkeuken

geschreven door testman

buitenkeuken41
Niet eerder hebben mijn vriend, dochter en ik zoveel buiten gegeten als dit jaar. Heel waarschijnlijk is het mooie weer hier de reden van…. Maar er is nóg een reden; dit voorjaar hebben wij een overkapping laten plaatsen met een buitenkeuken. Een buitenkeuken met alles erop en eraan! En het werkt dus; het nodigt uit om naar buiten te gaan! Natuurlijk wist ik dat het werkte, maar heel veel klanten van mij moet ik daar nog van overtuigen… overtuigen dat die tuin waar zij tot op heden niet of nauwelijks naar omkeken, een tuin gaat worden die zij liefhebben en waarin zij veel tijd zullen gaan doorbrengen. want zo is het: Een tuin die niets te bieden heeft, nodigt niet uit. En dat is wat ik kom doen als ik een tuin voor iemand ga ontwerpen: Zorgen dat ie iets te bieden heeft!

buitenkeuken312

Als ik bij klanten kom en vraag naar de wensen, probeer ik er alles uit te trekken, méér dan alleen de wensen. Vaak is er nog geen concreet beeld of compleet wensenlijstje klaar. Soms is er ook nog niet over alles nagedacht of weet men het gewoonweg niet…
Ik laat ze nadenken over de dingen waar zij nog niet aan hebben gedacht.. Practische dingen onder andere, maar ook probeer ik te zoeken naar extra’tjes, naar dat wat hen de tuin in zal trekken!

Hoe vaak maak ik mee dat mensen zeggen; ‘we zitten ‘savonds eigenlijk nooit in de tuin, dus daar hoef je geen rekening mee te houden’. Juist wel! Als er een gezellig zitje is, met sfeervolle verlichting, een vuurkorfje erbij, evt een overkapping of misschien een terrasverwarmer… natuurlijk ga je dan ’s avonds nog even lekker naar buiten! Heerlijk, op een zomeravond een wijntje te drinken met een vuurtje erbij.. in je eigen tuin nog wel!

De buitenkeuken is opgebouwd uit verschillende  elementen van teakhout, verkrijgbaar met natuurstenen blad van Pim´s Outdoor Cooking (www.pimsbuitenkeukens.nl)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com