You are here: Home » Accessoires » Juicy Couture toetsenbord

Juicy Couture toetsenbord

geschreven door Constance

Het (in de VS) vreselijk populaire kledingmerk Juicy Couture staat voornamelijk bekend om haar velours huispakken, maar naast kleding, schoenen en sieraden hebben ze zich nu ook op computeraccessoires gestort.

usb_keyboard

Je kunt nu een Juicy Couture ‘Back to School’ flexibel toetsenbord kopen. En natuurlijk in de kleur roze! Het voordeel van dit roze toetsenbord is, is dat je het kunt oprollen en dubbelvouwen en daardoor is ie heel handig om mee te nemen in je tas. Je hoeft nl. niet bang te zijn dat het toetsenbord kapot gaat. Het Juicy Couture toetsenbord kan je ook bij een MAC gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com