You are here: Home » Gadgets » Blomus vogelvoederhuis

Blomus vogelvoederhuis

geschreven door Constance

Aangezien mijn tuin helemaal is opgeknapt en nu wilde ik ook een mooi design vogelvoederhuis in de tuin. Testman vindt dat ik hier zo af en toe in doorsla, maar het oog wil toch ook wat.

vogelvoederhuis

Ik woon midden in de stad en vind het leuk als er allerlei vogeltjes bij mij in tuin komen om te eten en te drinken, maar de meeste voederhuisjes zijn nu eenmaal geen schoonheden om te zien. En dat vond het designmerk Blomus ook want zij hebben een fantastisch (en handig) vogelvoederhuis (de Fuera) ontworpen.

Zo kan je in de zomer de onderste schaal gebruiken om water in te doen zodat de vogels lekker kunnen baderen en drinken (en de schaal staat op een hoge houten paal, dus kan de kat er niet bij) en in de winter zet je de bovenste schaal erop en dan kan je vogelvoer in de schaal strooien en dan blijft het voer droog. De schalen zijn gemaakt van rvs dus weerbestendig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com