You are here: Home » Accessoires » Muis met diamanten

Muis met diamanten

geschreven door Constance

In het kader van ‘pimp je kantoor en je bureau’ heb ik deze met ‘diamanten’ bezette computermuis gevonden.

diamond-muis

Je sluit de Diamond Muis gewoon via de USB poort van je laptop of desktop en hij werkt net als een ‘gewone’ muis. De muis is 10 cm. lang en 3 cm. hoog en is bezaaid met witte steentjes. En het is natuurlijk ook heel leuk cadeau voor een collega of vriendin.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?