You are here: Home » Architectuur » Glazen waskommen

Glazen waskommen

geschreven door Constance

Een echte eye-catcher voor in de badkamer! Naast de keramische en natuurstenen waskommen zijn er nu ook glazen waskommen. Prachtig om te zien wat water in glas met behulp van licht kan doen. De weerspiegeling van het glas op het badkamermeubel en het stromende water in het glas zorgt voor de mooie bewegingen in het spiegelbeeld. De badkamer leeft!

Om meer te willen weten over deze prachtige glazen waskommen kun je kijken op de site van Architectenweb. Voor het aanvragen van een brochure kijk dan even op de site van Kohler.

Wil je een prachtige badkamer laten ontwerpen? Klik dan hier voor meer informatie

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?