You are here: Home » Trends » Milaan en woontrends 2009

Milaan en woontrends 2009

geschreven door Constance

Net zoals mijn Blogo collega Mies ben ik de afgelopen week op de woonbeurs in Milaan geweest. Als ik de trends in een paar woorden moet samenvatten komen de volgende woorden bij mij naar boven borrelen:

1. Notenhout
2. Gecapitonneerd
3. Gedekte kleuren
4. Module wandkasten/roomdividers

De bovengenoemde trends voeren wat mij betreft de boventoon, natuurlijk zijn er nog veel meer zaken gesignaleerd lees daarom de artikelen van Mies!

Inmiddels geef ik al wat jaren interieuradvies en al jaren heeft notenhout mijn voorkeur. Ik ben blij dat deze trend zich nu echt ontwikkeld. Notenhout is een warm gekleurde houtsoort die verschillende houtsoorten met elkaar verbind.

Zowel in een klassiek interieur als een modern interieur staat deze houtsoort fantastisch. Deze houtsoort vind je al dan niet verwerkt met andere materialen terug in salon- en eetkamertafels, kasten, dressoirs stoelen en banken. Een trend dus waar ik erg blij mee ben. In de komen Blogo’s meer over de andere trends.

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com