You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Roze toetsenbord

Roze toetsenbord

geschreven door Constance

Ben je je zwarte toetsenbord helemaal zat? Wat dacht je dan van dit roze exemplaar?

Dit toetsenbord heet Keyboard for Blondes (vast door een man bedacht), is dus roze en een aantal toetsen zijn veranderd. De Caps Lock toets is gewijzigd in ‘Warning! size XXL letters’ en als je op de Enter toets drukt, hoor je ‘Yes! I want it!’. Want dit toetsenbord kan ook tegen je praten.  Mocht je nu niet het toetsenbord willen bestellen maar het wel leuk vinden als je huidige toetstenbord tegen je praat, dan kan je het ‘talkingprogramm’ gewoon van de website downloaden. Heb ik zelf ook gedaan en het is wel grappig. Het
Keyboard for Blondes is geschikt voor XP/Vista en MAC gebruiksters.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com