You are here: Home » Huis & Tuin » Nieuw matras

Nieuw matras

geschreven door Constance

Ons matras (van Testman en mijzelf) ligt nu 10 jaar op de lattenbodem en sinds een paar weken sta ik elke dag op met pijn in mijn rug. Dus wordt het tijd voor een nieuw matras. (Het oude matras is van het merk Swissflex, maar dit matras is niet meer te koop.)

Aangezien de lattenbodem (ook van Swissflex) nog prima is, gaan we alleen het matras vervangen en dat is toch moeilijk. Ik zie door de bomen het bos niet meer; moet we nu wel of niet traagschuim (Tempur) nemen, of toch maar weer een latex matras met paardenhaar en zijde, of gaan we over op een boxspring?
Ik heb een dikke folder bij Ikea gehaald (volgens de Consumentenbond zijn de matrassen van Ikea ‘Beste Koop’) en ben gaan speuren. Wat me aanspreekt bij Ikea is dat we binnen 90 dagen (als het matras niet lekker ligt) de matrassen mogen terugbrengen of omruilen. Maar de matrassen van M-Line willen we ook proberen, maar die mag je niet terugbrengen na gebruik. Kortom we weten het (nog) niet. Daarom gaan we aankomende dagen en weken eerst eens overal ‘proefliggen’, dus wordt vervolgd…..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com