You are here: Home » Columns » Je kind op de cover

Je kind op de cover

geschreven door testman

Als ouder ben je trots als een pauw op je eigen kind(eren). Als je nooit foto’s in huis hebt staan of hangen, dan kan je die drang waarschijnlijk bij de komst van een kind niet meer onderdrukken. Helemaal door de komst van digitale fotocamera’s maakt het niet meer uit hoeveel foto’s je maakt van je lieve dreumel. Achteraf kies je gewoon de mooiste. Het lijkt makkelijk maar dat is het niet. Want kies maar eens de mooiste foto uit al die leuke foto’s van je kind. Een onmogelijke opgaaf. Daarom staat mijn mapje met foto’s op de computer propvol. Ik kan namelijk niet kiezen.

Maar voor ouders die dat wel kunnen is er een leuk initiatief. Namelijk je kind als Covermodel op de nieuwste Ariadne at Home Kinderen. Als je dan niet trots bent….

Zoals gezegd kies je de mooiste foto uit en kan je zelf de tekst bepalen. Op de website ariadneathome.nl/coverkinderspecial  kan je verder alles regelen. Al voor € 7,95 krijg je het complete tijdschrift met je eigen cover thuisgestuurd.

Het is ook leuk om cadeau te geven. Ze bezorgen dit unieke magazine op elk gewenst adres. Laat ik nou net een nieuw neefje Lars gekregen hebben……

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com