You are here: Home » Groen wonen » WOONMODE 2009; INSPIRATIE VOOR THUIS

WOONMODE 2009; INSPIRATIE VOOR THUIS

geschreven door Constance

Onder de noemer WOONMODE signaleert de Stichting Perscentrum Wonen al bijna twee decennia lang het modebeeld op interieurgebied. Uit het totale aanbod van nieuwe collecties op het gebied van meubelen, textiel en accessoires worden twee keer per jaar de meest actuele woonsferen in beeld gebracht. De nieuwste combinaties van kleuren, materialen, dessins en vormen komen tot leven.

De WOONMODE is bedoeld als inspiratiebron voor thuis. Met de uitgesproken inrichtingen in uiteenlopende stijlen willen we je enthousiast maken aan de slag te gaan met je interieur. Probeer eens iets anders, zónder meteen aan een totale metamorfose te denken. Het gaat erom dat je, net als met je garderobe, een beetje meegaat met de tijd en zo nu en dan iets verandert in huis. Door te ‘spelen’ met je interieur voorkom je dat het letterlijk en figuurlijk stoffig wordt! Verschuif de kast, koop een nieuwe fauteuil of behang één muur met een opvallend behang. Maak tijd om eindelijk die luxe bank te bestellen waar je al zo lang voor spaart. Mocht je op dit moment wat krap bij kas zitten dan nóg laten wij betaalbare doe-het-zelf manieren zien om jouw persoonlijke woonsfeer te creëren.

Voor de productie van de Woonmode zomer 2009 is het Perscentrum Wonen een samenwerking aangegaan met een vooraanstaand team van experts op het gebied van styling, fotografie, interieur en mode.
In de sfeer METROPOLITAN laat topdecorateur Eric Custer het nieuw modern-klassieke interieur met internationale allure zien door de ogen van fotograaf en ontwerper Rodrigo Otazu. Topstylist Rianne Landstra gaat samen met fotograaf Hotze Eisma op zoek naar de vereenvoudiging van onze levensstijl én ons interieur in de sfeer SIMPLIFY. Bij ARTISTIC laat Monique van der Reijden, in samenwerking met modefotograaf Paul Bakker, kunst, design en doe-het-zelf ideeën samen smelten tot een kunstzinnig, modisch interieur. Het nieuwe design wordt op een zomerse wijze gevisualiseerd in the thema ENERGY van topstylist/journaliste Marianne van Dodewaard en interieurfotograaf Alexander van Berge.
In de vier woonsferen komen dus alle bekende interieurstijlen aanbod. Of je nu houdt van klassiek, modern, design, romantisch of landelijk. In de nieuwe Woonmode is voor ieder wat wils te vinden.

Meer informatie: Perscentrum Wonen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com