You are here: Home » Columns » Mag ik van jou…..

Mag ik van jou…..

geschreven door testman

Kwartet! Door de huidige economische omstandigheden gaan steeds meer mensen back to basic. Waar draait het nou echt om? Deze tendens zie je ook terug in de woontrends. Mensen maken vaker thuis een diner voor vrienden in plaats van uit eten gaan. Ook qua woonomgeving zie je een trend van Stad naar Platteland. Het boerenleven wordt weer helemaal ‘hot’. Zo ook handgemaakte producten en gezellige (bord)spelletjes. Met vrienden of familie.

Wat is er nou leuker om dit te doen met een persoonlijk spel? Kwartet wel te verstaan.

Elke gelegenheid kan aangepakt worden om een heel eigen kwartet met foto’s te maken. Bijvoorbeeld voor een huwelijk of weekendje weg met vriendinnen. Ik zie het al helemaal voor me…’mag ik van jou van de serie ‘Echte Liefde’ ‘Ja ik wil’? Of mag ik van jou van de serie ‘weekendje Bloemendaal’ de ‘foute bikini’?

Op de website kwartetcadeau.nl kan je eenvoudig een super leuk kwartetspel maken met je eigen foto’s en teksten. Een kwartetspel kost € 18,95. Maar dan heb je ook wat unieks  Je kan je ook laten inspireren door mensen die je voorgegaan zijn.

De crisis wordt zo steeds minder vervelend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com