You are here: Home » Interieur » Kleurrijke folder van FLOR by heuga

Kleurrijke folder van FLOR by heuga

geschreven door Constance

Wanneer wordt het nou eens lente! En wanneer zien wij eindelijk weer het zonnetje en worden wij weer vrolijk van alle kleurtjes om ons heen. Vrolijk worden, dat lukt gauw genoeg als je de nieuwe brochure ziet van FLOR by Heuga.

FLOR by Heuga heeft een nieuwe collectie kleuren toegevoegd aan zijn al zeer omvangrijke collectie van soorten en kleuren modulaire vloerbekleding.En deze nieuwe collectie heet: Instant Impact.Nou daar kan je zeker vrolijk van worden.

De toevoeging van 10 sprekende kleuren, variërend van felroze en dieprode kleuren tot aubergine en beige tinten. Combineer verschillende kleuren eens met elkaar, bijvoorbeeld in een karpet en je eigen unieke karpet wordt de blikvanger in jouw woonkamer.

Natuurlijk kun je de Instant Impact tegels ook combineren met de andere tegels uit de FLOR by Heuga collectie.

Surf eens naar FLOR by heuga en bestel de nieuwe brochure met allerlei nieuwe ideeën, zodat ook jij weer vrolijk wordt…. ondanks de regen……

Wil Pul
Interieur Tipgever Haarlem / Leiden

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com