You are here: Home » Columns » Gespot in Keulen (3)

Gespot in Keulen (3)

geschreven door testman

Uw kapstok een eyecatcher? Vaak is dit niet het geval. Een kapstok is vaak functioneel met net even te veel jassen aan de kapstok en te veel schoenen eronder. Eens in de zoveel tijd wordt het even uitgezocht en is het voor een paar dagen weer een beetje netjes. Althans dat is in mijn geval zo. Dit komt ook doordat de kapstok nou niet het interieurproduct is om warm van te worden. Ik was dan ook zeer verheugd in Keulen eindelijk een creatieve en vooral decoratieve invulling te zien. Hier word ik nou wel warm van! Of heeft dat te maken met mijn voorliefde voor servies? U zult wel denken wat heeft dat met elkaar te maken…..

Nou alles. Servies kan vanaf nu ook dienen als kapstok! Of vogels of geweien. Kijkt u maar.

Door op eenvoudige haken een attribuut te bevestigen krijgt u een bijzondere garderobe. Dit effect wordt versterkt door op de achtergrond een bijzondere print te plaatsen. Succes gegarandeerd. Meer mooie producten om u garderobe tot een eyecatcher om te toveren vindt u bij Schönbuch

Wilt u meer weten over mijn voorliefde voor servies leest u dan mijn eerdere column Mies Servies.

Meer informatie over meubelbeurs Keulen leest u in de columns Meubelbeurs Keulen 2009, Gespot in Keulen 1 en Gespot in Keulen 2.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com