You are here: Home » Interieuradvies » Kleur je muur.

Kleur je muur.

geschreven door Constance

Maar…. Welke kleur?
Vaak kom ik het tegen tijdens een kleur / interieuradvies, wat voor een kleur zal ik nu op mijn muur doen? Ik wil wel eens iets kleurrijkst hoor ik ook vaak. Maar dan, je geeft een advies en dan komt geheid de vraag: ís dat niet te?!” De oplossing is eenvoudig..

De uitgebreide verf en kleurcollectie van Wijzonol is de oplossing!
“Welke tint je ook verzint”, De collectie omvat bijna 1500 kleuren en jouw kleur zit er zeker tussen. In hoogglans, zijdeglans, mat of extra mat “helder” , ”pastels” en “vergrijsden”

Tijdens het advies vertel ik altijd dat je altijd even kunt uitproberen of je de kleur die ik geadviseerd heb echt mooi vindt voor op jouw muur. Je gaat  naar de verfvakhandel bij jou in de buurt en vraagt om een klein proefblikje (250 ml) Wijzonol verf in jouw kleur.

Deze breng je aan op een plaat MDF o.i.d. wel 2 lagen aanbrengen voor de mooiste kleureffecten. En voila…je plaatst de geschilderde plaat hout tegen de muur van jouw keuze en genieten maar.

Twijfel je tussen 2 tinten schilder dan twee platen met allebei hun eigen kleur, plaats ze naast elkaar en de keuze kan gemaakt worden. Voordeel van deze manier van kiezen: Je hoeft geen hele wand te schilderen en de kosten blijven laag als je meerdere tinten wilt uitproberen. Verder kun je gelijk zien wat de kleur doet bij verschillende lichtinvallen. Dag of avond, bij zonneschijn of bij regen. Bevalt de kleur? dan gelijk aan de slag om de hele muur te schilderen! Veel succes!

Wil Pul, InterieurTipgeefster Haarlem /Leiden

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Nancy 26 mei 2009 - 14:55

Ik heb onlangs een proefblikje gehaald bij een winkel van wijzonol in de buurt bij mij. Wat er staat is inderdaad waar, elke kleur die je zoekt zit erbij! Dat niet alleen, je hebt alleen al 50 verschillende kleuren blauw bijvoorbeeld!

Reageer
Nancy 26 mei 2009 - 14:55

Ik heb onlangs een proefblikje gehaald bij een winkel van wijzonol in de buurt bij mij. Wat er staat is inderdaad waar, elke kleur die je zoekt zit erbij! Dat niet alleen, je hebt alleen al 50 verschillende kleuren blauw bijvoorbeeld!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com