You are here: Home » Columns » WAUW effect

WAUW effect

geschreven door testman

Houdt u van gedurfd? Of wilt u de kamer van uw zoontje een wauw-effect geven? Dat kan met Tapijttegels. Die ouderwetse tapijttegel, zult u nu denken? Ja, die tapijttegels. Ze zijn niet meer zo ouderwets als dat u denkt. Ook tapijttegels gaan mee met hun tijd. Een voorbeeld is de tegel met een patroon van een Koe. Deze is ook te verkrijgen als Giraf, luipaard of als Zebra. Is het niet leuk!

Natuurlijk kan er met tapijttegels nog veel meer, zoals uw eigen vloer ontwerpen door een combinatie van kleur, textuur en materiaal te maken. Vervolgens bent u zelf flexibel om deze naar eigen inzicht te combineren. Bijvoorbeeld de hoge pool als een soort vloerkleed bij de zithoek of een band in een contrasterende kleur langs de wanden.

Op de site van Heuga kunt u gratis staaltjes aanvragen, waardoor u thuis op uw gemak een mooi ontwerp kunt creëren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com