You are here: Home » Columns » Aangepast interieur met stijl !

Aangepast interieur met stijl !

geschreven door Constance

Vroeg of laat hebben we er allemaal mee te maken, omdat je ouders op ver gevorderde leeftijd zijn of omdat jezelf iets mankeert of om andere redenen. Dan komt de vraag hoe gaan we het probleem oplossen. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds betere en stijlvollere aanpassingen te vinden die het interieur niet minder mooi maken en het woongenot veraangenamen.

Hoe kunt u langer zelfstandig blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving? Een steeds groter wordende groep mensen zoekt oplossingen om dit te realiseren. Het huishouden aan iemand uitbesteden is voor vele geen probleem. Je privacy moeten opgeven, omdat je niet meer zelfstandig van toilet of douche/bad gebruik kan maken is voor iedereen een emotioneel moment. De aandacht voor aangepast sanitair is onder invloed van de vergrijzing sterk toegenomen. Sanitairproducenten denken volop mee en ontwikkelen stijlvolle oplossingen. De aanpassingen van nu zijn mooier, slimmer, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Eén van de vele aanpassingen voor in de badkamer is het instapbad Ancona met een extra lage instaphoogte. In de uitsparing bevindt zich een 10mm dik element van helder veiligheidsglas, dat over 180 graden tot op de badrand kan worden gekanteld. Het makkelijk openen en sluiten van deze deur wordt mogelijk gemaakt door een gasdrukveer en een dempingsunit.

Meer aanpassingen voor in de badkamer en het toilet kunt in lezen in mijn column “Aangepast wonen met stijl !”.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com