You are here: Home » Columns » Kerst, nu al!?

Kerst, nu al!?

geschreven door Constance

Ja, dat was één van de meest voorkomende uitspraken die ik de afgelopen weken heb gehoord. Maar er waren ook al klanten die augustus belden wanneer de kerstshow open ging. Bij deze kan ik melden dat de kerstshow vanaf heden bij Intratuin Rosmalen geopend is.

Even voor de duidelijkheid …Mijn naam is Sebastiaan Spierings. Naast mijn werk als Interieur Tipgever ben ik ook werkzaam bij Intratuin Rosmalen, waar ik sinds 3 jaar verantwoordelijk ben voor de Kerst Show.

Ook dit jaar hebben we wederom verschillende stijlen: Modern, Landelijk en Klassiek, allemaal in verschillende en inspirerende kamers weergegeven. Er is dus voor ieder wat wils.  

De trend van 2008 is zilver, deze basiskleur hebben we het afgelopen jaar al veel terug gezien in de woonbladen. Zilver is daarom het nieuwe rood voor de kerst.We zien ook dat wit sterk in opkomst is. Verder zijn de traditionele kleuren kerstrood en goud niet weg te denken tijdens de feestdagen. De basis van de kerstboom blijft nog altijd bestaan uit ballen en lampjes, maar de kerstboom van deze tijd wordt veelal aangevuld met decoratie takken, vlinders, vogels, ornamenten en strikken.

Tips:

Strikken


Vervang uw piek door een grote strik, en stel deze zelf samen door een keuze te maken uit honderden soorten lint. Wij maken deze dan voor u kerstboom klaar. Laat dezelfde kleuren in de versiering van de boom terugkomen.

Hergebruik

Veel van de artikelen die op de kerstshow te vinden zijn kunnen eigenlijk het hele jaar door gebruikt worden. Denk maar eens aan een kaarsenstandaard, een mooi zilveren of gouden onderbord.

Sebastiaan Spierings, InterieurTipgever Den Bosch en omgeving

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com