You are here: Home » Interieur » Hinkelpad

Hinkelpad

geschreven door testman

Decolico heeft de meest fantastische interieurstickers. Eén van mijn absolute favorieten is dit hinkelpad. Superleuk voor in de kinderkamer! En het grote voordeel is dat je het er gewoon weer af kan halen mocht je het zat zijn. Dit hinkelpad is verkrijgbaar voor 99 Euro. Of, mocht je een beetje handig zijn, maak hem zelf en je bent klaar voor hooguit 10 Euro!

Hoe? Heel simpel koop een rol plakplastic en knip er lange stroken van voor het hinkelpad en een ronde boog voor het einde. Print cijfers uit die een heel A4 vullen. Kleur omtrek van de cijfers in met een zacht potlood of met krijt. Draai het velletje om en leg het op de achterkant van je plakplastic. Als het goed is kun je de omtrek van je cijfers nog door het velletje papier heen zien. Trek de omtrek om en verwijder je papier. Nu zul je een potlood of krijt omtrek van je cijfer op het plakplastic zien staan. Knip het uit en plak je hinkelpad op de grond. En klaar ben je alweer! En je hebt er zo’n 90 Euro mee bespaard!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com