You are here: Home » Shoppen » Groen winkelen

Groen winkelen

geschreven door Constance

Je merkt om je heen dat iedereen steeds meer met ‘groen‘ bezig is. Zo eet ik zelf al jaren biologisch vlees, heb ik een kip geadopteerd voor biologische eieren en kom ik tegenwoordig regelmatig in de natuurwinkel. En ik ben echt geen ‘geitenwollensokken’ type.

Op deze trend inspelend is Gubba ontstaan. Gubba betekent ‘waterput’ in het Syrisch, een onuitputtelijke bron en noodzakelijk om in de eerste levensbehoefte te voorzien en Gubba laat zien dat je kunt genieten van het leven én dat je het verschil kan maken voor een iets betere wereld. Gubba heeft een eigen webshop waarin een groot aantal producten worden aangeboden die passen bij een groene levensstijl. Alle producten worden vooraf gecheckt of ze inderdaad worden gemaakt met respect voor de natuur en/of milieu. Zo is er een collectie kleding (voor hem, haar en de kinderen) en zijn er ook hele mooie sieraden en tassen te koop. Maar de winkel verkoopt ook (woon)cadeaus zoals picknicksets, serrviezen en de Gubbadinertas. De dinertas is een tas gevuld met alle ingrediënten voor een 3-gangen maaltijd inclusief een fles wijn. En je kunt kiezen uit een vegetarische maaltijd of eentje met kip.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com