You are here: Home » Shoppen » Kinderstoel

Kinderstoel

geschreven door Constance

Wil je in de slaapkamer van je eigen Mini-Me dezelfde lekkere stoel neerzetten als die jij in je lwoonkamer hebt staan? Of wil je gewoon dat je kinderen net zo lekker kunnen zitten als jijzelf?

Bij Kidszits kan je terecht voor fauteuils, banken en hockers. Tevens verkopen zij ook boxkleden en kussens. De fauteuils zijn er in 2 modellen, de Mini (voor 0-5 jaar) en de Junior (voor 4-10 jaar) en in ontelbare kleuren en designs. Ook kan je op de rugleuning de naam van je kind laten borduren. De banken kan je in 10 unikleuren of in 2 designs krijgen. En in dezelfde kleuren en designs zijn ook de hockers te bestellen. Bij de fauteuils en banken in de design stoffen kan je ook nog uit verschillende poten kiezen. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com