You are here: Home » Shoppen » Mini BH

Mini BH

geschreven door Constance

Ken je het probleem? Heb je een leuke top aan met een beetje decolleté, zie je je bh zo duidelijk zitten.

De oplossing komt er aan want After Eden komt met een geheel nieuw model bh: de Mini Cup. De Mini Cup heeft extra kleine cups en passen daardoor prima onder tops met een ultralaag uitgesneden halslijn. De Mini Cup is een voorgevormde bh die ondanks de zeer kleine cups dezelfde stevige ondersteuning geeft als een model met hele cups. Er is een bh van microvezel in zwart en wit met een klein strikje tussen de cups en een luxe versie in champagnekleurig kant van lurex en tule. Er hoort bij dit model een boxer en een string van kant. De bh’s zijn te krijgen in de cupmaten A, B en C.

Gerelateerde artikelen

21 reacties

Marianne 5 november 2009 - 08:35

Niet alleen van Motorola is een digitale fotolijst met e-mail mogelijkheden verkrijgbaar, maar ook van Parrot (bekend van de carkits). Parrot heeft een Design by… collectie waarvoor ze beroemde ontwerpers ingeschakeld hebben zoals Philippe Starck. Martin Szekely ontwierp de Specchio voor Parrot: een digitale fotolijst met WiFi en e-mail mogelijkheden maar kan ook als spiegel gebruikt worden! Binnenkort wordt overigens een grotere versie leverbaar.

Reageer
Marianne 5 november 2009 - 08:35

Niet alleen van Motorola is een digitale fotolijst met e-mail mogelijkheden verkrijgbaar, maar ook van Parrot (bekend van de carkits). Parrot heeft een Design by… collectie waarvoor ze beroemde ontwerpers ingeschakeld hebben zoals Philippe Starck. Martin Szekely ontwierp de Specchio voor Parrot: een digitale fotolijst met WiFi en e-mail mogelijkheden maar kan ook als spiegel gebruikt worden! Binnenkort wordt overigens een grotere versie leverbaar.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com