You are here: Home » Shoppen » De Gooische Kinderwinkel

De Gooische Kinderwinkel

geschreven door Constance

Ben je altijd op internet aan het ‘speuren’ voor voordelige meisjeskleding en wordt je keer op keer teleurgesteld omdat de kleding toch onder de vlekken zit of omdat je gewoon niks opgestuurd hebt gekregen terwijl je wel betaalt hebt?

Dan moet je echt eens gaan kijken bij De Gooische Kinderwinkel. De merkkleding (oa. Burberry, Cavalli Angels, DKNY etc.) is voornamelijk ‘vintage’ maar soms ook nieuw. Verder kan je de kleding niet alleen kopen, maar ook weer verkopen. En een paar keer per maand worden de toppers gepresenteerd, dit zijn leuke sets van elke keer weer een andere ontwerper.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com