You are here: Home » Shoppen » Mooie billen

Mooie billen

geschreven door Constance

Wat is er nu makkelijker dan een paar teenslippers dragen en ook nog mooie en strakke billen en benen krijgen.

De allernieuwste fitness rage in de UK is de FitFlop. Dankzij een een instabiele zool train je met elke stap die je zet je benen, billen en dijen. Je kunt de FitFlop kopen in 3 kleuren (zwart, zilver en rood) en ik moet heel eerlijk zeggen dat ze er zeer comfortabel en leuk (vooral de zilveren) uitzien en zelfs het trendy modetijdschrift Grazia is ‘om’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?