You are here: Home » Vloeren » Novilon in houtdessins

Novilon in houtdessins

geschreven door testman

Novilon vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Comfortabel door de veerkracht en de warme uitstraling. En dankzij de sterke toplaag en constructie zeer duurzaam.


Nederland vergrijst en ook deze trend is in de Novilon collectie goed te zien. Het zilvergrijs is bijvoorbeeld heel chique voor in de slaapkamer. Het vergrijsde kleurpalet van Novilon zijn mooie verbindingskleuren voor je interieur. Waardoor je een eigentijdse leefruimte krijgt.
 
Voor bijvoorbeeld in de woonkamer heeft Novilon een eigentijdse en stoere uitstraling. De nieuwste collectie Novilon heeft naast de tijdloze hout en steen dessins heel verrassende en vernieuwde dessins, zoals bamboe, bloem en leer. Deze zijn er van grove, brede planken van de houtdessins tot fijne planken in het bamboe dessin. Maar ook in een stoere metaal uitstraling, ruwe beton uitstraling en het fijne bloemdessin is Novilon te krijgen.

Novilon is gemakkelijk in onderhoud, duurzaam in gebruik, comfortabel en mooi door de eigentijdse uitstraling die bepaald wordt door de unieke structuur.
 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com