You are here: Home » Shoppen » Just do it

Just do it

geschreven door Constance

In een Europees onderzoek, door Nike en TNS NIPO onder 10.000 vrouwen is gebleken dat de voordelen van het sporten oa. zijn: goed voor het zelfvertrouwen, meer zin in seks, meer succes en het gevoel te krijgen dat je de wereld kan veroveren.

Het is natuurlijk wel een fysieuze cirkel, want als je veel sport ga je er vanzelf beter uitzien, zit je beter in je vel en dan presteer je ook beter en voel je je gelukkiger. Volgens Marloes Jonker (Europees PR Manager van Nike) ervaren vrouwen een grote druk om aan het modebeeld te voldoen en zien sporten als middel om dat te bereiken en krijgen daardoor de ervaring dat sporten iets is dat vooral moet. En dat is jammer want sporten heeft ook veel mentale pluspunten. Er is ook het onderzoek gebleken dat de Duitse vrouwen het meeste sporten (67%) met daarna de Nederlandse vrouw met 57%. Rusland volgt met 53%. Daarna Italië. Frankrijk en Spanje (resp. 52%, 51% en 49%). In Zweden en Engeland is sporten minder populair (47% en 45%) en in Turkije wordt onder slechts 4% van alle dames regelmatig gesport.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com