You are here: Home » Jabra » Kamertje (ver)huren

Kamertje (ver)huren

geschreven door testman

Vaak hebben we het over huizen, huizen kopen en verkopen, huizen inrichten en stylen en hoe groter en luxer hoe beter. Bij het huren van een kamer denken we meteen aan studenten en dit zal inderdaad de overgrote meerderheid zijn van de kamer zoekend. Toch hoeft dat niet zo te zijn en zijn er talloze mensen niet opzoek naar een heel huis, maar is een kamer voldoende. De een zoekt een kamer voor een studieperiode, de ander als tijdelijk verblijf tussen twee woningen in.

Wanneer je opzoek bent naar een kamer of wanneer je een kamer overhebt om te verhuren, dan kun je op kamer.nl je droomkamer vinden of te huur aanbieden. Op Kamer.nl vind je een groot aanbod aan kamers door heel Nederland. Net zoals het vinden van een kamer is het verhuren van een kamer op de site ook erg gemakkelijk. Iedere toekomstige huurder heeft een eigen profiel zodat je als verhuurder zelf de keuze maakt wie in jouw kamer komt.

Ik vond er onder andere de onderstaande advertentie – eigenlijk helemaal zo gek nog niet wanneer je tijdelijk een kamer zoekt – dacht ik nog.

Te huur volledig gestoffeerde en gemeubileerde 2e etage (studio) in ruim nieuwbouw herenhuis in Den Haag (voor één persoon). Oppervlakte van de totale studio is ca. 60 m2. De studio heeft een eigen keuken, badkamer en toilet. Zowel het woon-/slaapgedeelte als de keuken zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd. Onder andere: hoekbankstel, salontafel, eethoek met 4 stoelen, diverse kasten, TV, video, geluidsinstallatie, dubbelbed incl. (extra) linnengoed, bureau, lampen en aansluiting op het Internet (Casema breedband) via router.

Ook de keuken is voorzien van complete keukeninrichting, o.a. koelkast, 4-pits kookplaat, combimagnetron, koffieapparaat, bestek, serviesgoed en glaswerk. Er kan gebruik worden gemaakt van de wasmachine en wasdroger. De studio kan apart van de rest van de woning worden verwarmd met een eigen programmeerbare klokthermostaat.

Uitstekend geschikt voor één persoon die tijdelijk (max. 9 maanden) compleet ingerichte woonruimte zoekt. Dichtbij het strand van Kijkduin, goed openbaar vervoer en veilige woonomgeving. Ca. 15 minuten verwijderd van het centrum van Den Haag. Gratis parkeerplaatsen bij de woning.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Stunda 27 maart 2009 - 16:35

goed artikel….

Reageer
Stunda 27 maart 2009 - 16:35

goed artikel….

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com