You are here: Home » Shoppen » Blauwe knoopje

Blauwe knoopje

geschreven door Constance

Help mee om de mode duurzaam te laten produceren, speel de game.

Een duurzame versie is al bijna van elk product te krijgen. Ook van mode. Hippe mode. Het kopen van duurzaam geproduceerde mode is een leuke manier om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Deze mode kun je herkennen aan het MADE-BY label. MADE-BY helpt modemerken duurzaam te produceren. Zo heeft MADE-BY bijvoorbeeld in India, Peru en Noord Afrika een biologische katoenfabriek opgezet en naaifabrieken begeleid om volgens een sociale gedragscode met de werknemers om te gaan. Daarnaast geeft MADE-BY met een label aan welke modemerken kleding maken die OK zijn, oftewel, duurzaam geproduceerd. Om jou kennis te laten maken met het label en bewust te maken van duurzame mode, is er een game: Blauwe Knoop. In die game kan jij MADE-BY helpen door kleding te verzamelen, met de blauwe knoop. Als je het goed doet, win je een wekelijkse kledingprijs of zelfs een reis naar Tibet voor twee personen. Kijk zelf even op made-by.nl/blauweknoop speel, help en win!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com