You are here: Home » Shoppen » Roberto Cavalli for H&M

Roberto Cavalli for H&M

geschreven door Constance

Een gekkenhuis, een ander woord heb ik er niet voor! Het was echt te erg voor woorden, vorig jaar was het gewoon een eitje (Victor & Rolf) vergeleken met vandaag.

Ik stond dus vanmorgen om 08.45 uur in Utrecht voor Roberto Cavalli for H&M en ik stond behoorlijk vooraan. (En dat met een jetlag want ik ben vanmorgen vroeg uit Chicago teruggevlogen.) Maar toen ik de winkel binnenkwam en de rekken bereikte hing er al helemaal niks meer. Ik heb meiden (rond de 16 – 18 jaar) in 1 zwaai alle bloesjes zien pakken en daar gingen ze mee onderhandelen. Zowieso werd er niks meer aangevuld en was bij lange na de collectie die op internet stond niet in de winkel verkrijgbaar. Van elk kledingstuk was er van elke maat 1 stuks en de schoenen, tassen, een aantal jurkjes en ook een paar dingen van de herencollectie heb ik niet in de handen vd. dames kunnen ontdekken. Ik heb dus helemaal niets! Na mijn ervaring van vandaag ga ik het dus echt NOOIT meer doen, misschien vanavond nog een poging wagen via internet. En alles is nu al te koop via Marktplaats.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com