You are here: Home » Tuin & terras » Bollentijd!

Bollentijd!

geschreven door testman

Deze zomer was wat het weer betreft niet wat we er van gehoopt hadden. Tijd om ons op de volgende zomer te richten dan maar. Vanaf september oktober kunnen de meeste bloembollen de grond in. Zo kun je vanaf het vroege voorjaar al een mooie bloeiende tuin of terras hebben. De sneeuwklokjes komen zelfs al in januari, februari op.


Zelf ben ik in het voorjaar al weer kwijt wat ik in het najaar geplant heb. En met mijn tekkel in de tuin was het vaak nog maar de vraag of er in het voorjaar überhaupt nog bollen in de grond zaten. Voor al deze probleempjes heb ik nu wat gevonden.

Over de plek waar ik geplant heb, heb ik wat gaas gespannen tegen het graven van onze tekkel. En om nog in het voorjaar te weten wat er geplant is heb ik bij Trendsandvision.com wat van die metalen plantenstekers bestelt en met een watervaste stift opgeschreven wat er in de grond zit.

Andere berichten in rubriek Tuin:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com