You are here: Home » Shoppen » Jackie Summer Fair

Jackie Summer Fair

geschreven door Constance

Ik ben gisteren naar de Jackie Summer Fair geweest in Noordwijk en ik ben een beetje teleurgesteld. De beurs was op een mooie locatie (Hotel Huis ter Duin in Noordwijk), alles was goed verzorgd, maar er waren wel wenig stands. Maar wat ik vooral miste op de stands, waren een paar ‘lekkere’ mannen.

Op elke stand (van cosmetica t/m reizen) stonden alleen maar vrouwen, terwijl de Jackie Summer Fair een beurs is die speciaal voor vrouwen wordt bedacht, dus dan wil ik ook mooie mannen zien ipv. dames. Vooral ook omdat de dames eigenlijk meer geintereseerd waren in zichzelf dan in evt. klanten. Wat ik wel heel leuk vond was dat de cosmeticamerken (Creme la Mer, Opi, H2O) workshops gaven en je ook lekker veel proefjes mee gaven om thuis te proberen. Dus Jackie; volgend jaar meer stands met heel veel leuke, prettige en lekkere mannen om naar te kijken en mee te praten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com