You are here: Home » Shoppen » Verkleedboek

Verkleedboek

geschreven door Constance

Heb je kinderen die gek van verkleden zijn of wil je (voor een gekostumeerd feestje) dat je kids goed voor de dag komen?

Het boek van Carien Reinking ‘Ik stond laatst voor een stoffenkraam’  biedt heel veel mogelijkheden. Zo worden er meer dan 80 ideeën gegeven om in een handomdraai een grappige of feestelijke outfit te maken voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Zonder technische kennis en met soms niet meer dan een draad, wat lijm en een spuitbusverf, tover je in een uurtje een als kabouter verklede koter te voorschijn. Als extra geeft dit creatieve zelfmaakboek tientallen stylingtips om van de kinderkamer of speelhoek een echt eigen plek te maken. Met leuke ideeën voor een heuse sterrenkok-outfit, een indianenpak of zachte paddestoelkrukjes levert dit snelle stylingboek toptips voor creatieve ouders en hun verklede kinderen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com