You are here: Home » Media » Top Design

Top Design

geschreven door testman

Gister heb ik op het Internet een geweldig televisie programma gezien. Top Design! Top Design is zeg maar de spin-off van één van mijn andere televisieprogramma Project Catwalk en Top Chef. Deze laatste is (nog) niet in Nederland te zien.

De formule is natuurlijk hetzelfde. Twaalf jonge interieur designers moeten elke aflevering een Top design maken met als doel het prijzen geld in de wacht te slepen om hun eigen designerstudio te beginnen. En de winnaar wordt geholpen door een spread in één van de grote woonbladen. Iedere aflevering wordt de druk grotere en hoe dichterbij de finale hoe competitiever de, soms zeer excentrieke, kandidaten.

Dat Kelly Wearstler in de jury zit zullen de kijkcijfers vast ten goede zijn gekomen. Kelly Wearstler is de Eric Kusters van Amerika en oprichtster van KWID Design. Zij is de vrouw achter het design van vele goede hotels en restaurants en een veel gevraagd designer van de sterren.

Daarnaast is de schrijfster van de boeken “Modern Glamour” en “Modern Drama”. Nu is ze dus ook één van de jury leden van de hit serie Top Design, waar ze de kijker niet alleen versteld doet staan door haar persoonlijke stijl, maar zeker haar design commentaar.

Nu maar hopen dat ook dit programma naar Nederland komt…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com