You are here: Home » Tuin & terras » Loungen in de tuin

Loungen in de tuin

geschreven door testman

Dat de meeste tuinmeubels meer op eetkamer meubels lijken begreep ik vroeger al niet. Als of je alleen maar buiten gaat zitten om te BBQ-en. Gelukkig kom je de laatste jaren steeds meer zogenaamde lounge tuinmeubels tegen. De meeste tuinmeubels zien er vaak gewoon uit als een comfortabele stoel of bank met lekkere dikke, vaak strakke, kussens.

Maar van echt loungen kun je niet spreken. Een heus loungegevoel creëer je in je eigen tuin met de Orbit van fabrikant Dedon. De ronde mandstoel is met de hand gevlochten in een weervaste kunststof die zich niet van rotan laat onderscheiden. Om het zitten of liggen tot een heuse droomervaring te maken zijn er bijpassende kussens van Italiaanse herkomst.

Het kleurenpallet is bijna onbeperkt van warm rood/oranje tot frisblauw, aloë en natuurlijk wit/bruine tinten. En wanneer je veel kussens in de Orbit doet, krijg je echt dat lounge gevoel in je eigen tuin. De neerklapbare kap geeft de stoel iets totaal aparts en maakt hem tot een loveseat bij uitstek.

De tuinmeubels van Dedon zijn onder andere te koop bij de Wereldtuin in Alphen aan de Rijn en Roijers in Waalre.

Andere berichten in rubriek Tuin:

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Christine Barker Merk Tuinmeubelen 14 februari 2008 - 13:15

Mooie site ,goed artikel over Dedon. Wij zijn ook dealer van Dedon en zouden graag een vermelding zien bij uw op de site.Christine Barker Merk Tuinmeubelen
Kerkstraat 113
5161 EC Sprang-Capelle
0416-278094

Reageer
Christine Barker Merk Tuinmeubelen 14 februari 2008 - 13:15

Mooie site ,goed artikel over Dedon. Wij zijn ook dealer van Dedon en zouden graag een vermelding zien bij uw op de site.Christine Barker Merk Tuinmeubelen
Kerkstraat 113
5161 EC Sprang-Capelle
0416-278094

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com