You are here: Home » Shoppen » Skibroek

Skibroek

geschreven door Constance

Ik zat zojuist even te kijken op de online shop van H&M en ik schrok heel erg want…..

Ik zag dat H&M een skibroek (compleet met beenwarmers) in de collectie heeft. En dit is niet een skibroek om in te skieen, maar dit een skibroek, type legging, met een bandje onder je voet. De reden dat ik zo schrok, komt omdat ik in de jaren 80 zelf ook zo’n skibroek gedragen heb (toen kon je ze alleen in de 2e handswinkel kopen) en ik toen al van mijn moeder hoorde dat zij dit model in de jaren 50 (van de vorige eeuw) ook al droeg. Dus dit kledingstuk is nu al zijn/haar 3e leven toe. Maar goed, als je besluit deze broek te kopen, hij is ideaal met een tuniekje erop en een paar ballerina’s of laarzen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com