You are here: Home » Vloeren » Vrolijke vloer!

Vrolijke vloer!

geschreven door testman

Met de vrolijke vloerkleden uit de collectie van Arte Espina haal je de zomer in huis. Deze nieuwe collectie bestaat maar liefst uit meer dan 200 verschillende kleden met trends uit de hele wereld als inspiratiebron. Van klassiek tot retro en modern.

Leuk voor op een kinder- of tienerkamer. Of misschien zo’n prachtig kleed op bijvoorbeeld een witte, houten vloer. Dat staat zomers! Dankzij de Espirelle vezel hebben de vloerkleden dezelfde eigenschappen als wol: zij voelen zacht aan, zien er uit als wol en hebben dezelfde uitstekende veerkracht en slijtvastheid. Bovendien kunnen de meeste vlekken met water worden verwijderd.

Andere berichten in rubriek Vloer:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com