You are here: Home » Shoppen » Eigen Huis & Tuin event

Eigen Huis & Tuin event

geschreven door Constance

Gisteren was het zover, de 1e keer Eigen Huis & Tuin Event. En dit event is zeker ook voor mannen!

Laten we eerlijk zijn, voor de meeste mannen is meegaan naar een beurs toch een beetje een  “moetje”. Daar brengt het nieuwe klusevenement Eigen Huis & Tuin verandering in! De beurs is bedoeld voor iedereen die graag in en om het huis bezig is en richt zich duidelijk op zowel vrouwen als mannen. Terwijl vrouwen bijvoorbeeld moodboards maken in de Praxis stalenkamers kunnen mannen zich uitleven in een potje voetbal met de nieuwe bladruimer van Black & Decker. Verder kunnen de heren uitgebreid gereedschap testen en verschillende workshops en demonstraties volgen op de Activiteitenpleinen. Hoe installeer je bijvoorbeeld een wc of thermostaatkraan? Ook handig: praktisch alle producten die op de Activiteitenpleinen te zien zijn, zijn ter plekke verkrijgbaar bij de Praxis verkooppunten. Na afloop kan er thuis dus direct geklust worden!”

Uitgebreid oefenen en testen
Op de Activiteitenpleinen kunnen de mannen uitgebreid oefenen met verschillende producten en technieken. Aanwezige klusprofessionals beantwoorden vragen en geven tips. Zo leer je op het badkamerplein van Plieger en Grohe een toilet en thermostaatkraan installeren. Een muurtje of dakraam plaatsen ingewikkeld? Welnee! De vereniging Klusbedrijven laat zien hoe je dit het beste kunt doen. En gaat er binnenkort behangen worden? Test dan de nieuwe behanglijm van Bison en combineer bij Spits Wallcoverings een eigen behang. Nilfisk demonstreert hogedrukreinigers en (nieuw) gereedschap testen kan bij Black & Decker en Kinzo.Verder geeft matrassenspecialist The Bedroom slaapadviezen.

Thomas, Lodewijk en Corine
De presentatoren van het TV-programma Eigen Huis & Tuin -Corine, Thomas en Lodewijk- zijn dagelijks aanwezig en geven diverse workshops en demonstraties. Zo verzorgt Corine een workshop Decoreren en geeft Lodewijk advies op tuingebied.

Eigen Huis & Tuin Event vindt plaats van donderdag 7 juni tot en met zondag 10 juni 2007. Openingstijden: do en vrij 10.00-18.00 uur, za en zo van 10.00-17.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com