You are here: Home » Shoppen » Eigen Huis & Tuin Event

Eigen Huis & Tuin Event

geschreven door Constance

Ik heb een tijdje geleden al gemeld dat er een Eigen Huis & Tuin Event in de Jaarbeurs aan zit te komen. (Klik hier voor het artikel.)

Je kunt vanaf nu in elk Praxis filiaal of via de website eigenhuisentuineven.nl, alvast kaarten kopen, met korting!

Wat is er allemaal te doen en te zien?

Op de Activiteitenpleinen kan je oa. uitgebreid oefenen met verschillende technieken, gereedschappen en producten. Op hetbadkamerplein van Plieger en Grohe leer je bijvoorbeeld een toilet en thermostaatkraan installeren. De vereniging Klusbedrijven laat zien dat een muurtje maken of dakraam plaatsen niet ingewikkeld is. En zijn er behangplannen? Bij Spits Wallcoverings combineer je een eigen behang en test je gelijk de nieuwe behanglijm van Bison. De nieuwste bladruimer van Black & Decker kan worden getest in een potje voetbal en Praxis verzorgt verschillende workshops en demonstraties. Gereedschap testen kan bij Black & Decker en Kinzo.

Wie liever wil kijken en meer wil weten over sfeer in huis en tuin kan terecht in de Praxis Stalenkamer. Professionele stylisten laten daar zien hoe kleurgebruik, behangkeuze en inrichting van invloed zijn op de sfeer in een woning. Wie wil, kan gratis een moodboard maken. Persoonlijk advies krijgen kan ook: aan de hand van een foto en/of plattegrond van een ruimte in huis geven de stylisten een advies-op-maat. Meer inspiratie en ideeën kun je opdoen in de ‘straat’ met inspiratiekamers die in een bepaalde stijl en kleur zijn ingericht. Er zijn kamers in de volgende stijlen: slaapkamer, badkamer, keuken, living, babykamer, kinderkamer, kantoor en zolder of hal. Behoefte aan tuinadvies? Bij De Tuinen van Appeltern zorgen erkende hoveniers voor een schetsontwerp, op basis van een plattegrond of foto.

De presentatoren van het TV-programma Eigen Huis & Tuin -Corine, Thomas en Lodewijk- zijn dagelijks aanwezig en geven diverse workshops en demonstraties.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com