You are here: Home » Shoppen » Liposuctie

Liposuctie

geschreven door Constance

Ben jij ook zo geschrokken van het bericht dat vorige week in de krant stond, over dat meisje dat is overleden na een liposuctie. Ik wel, en met mij ook een groot aantal lezeressen, want ik heb heel mailtjes kregen met daarin de vraag of ik aandacht kon besteden aan ‘goede’ en ‘foute’ klinieken.

Zoals jullie weten ben ik zelf onder behandeling bij Kliniek Emmastraat voor lipolyse (vet weg zonder operatie) en ontharen met de Ellipse flashlamp. Ik ben gaan informeren naar de verschillende instantie’s waar priveklinieken en artsen bij aangesloten moeten zijn. Het allerbeste is om dit soort cosmetische operatie’s in een gewoon ziekenhuis te laten doen, want die staan onder toezicht van Gezondheidszorg. Wil je toch naar een privekliniek, kies er dan een die in ieder geval is aangesloten bij de ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) en waarbij de plastisch chirurg bekend is bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com