You are here: Home » Shoppen » H&M loves Kylie

H&M loves Kylie

geschreven door Constance

Ik schreef het vorige maand al, Kylie Minoque gaat een bikinilijn ontwerpen voor H&M.

(Klik hier voor het artikel.)

Eindelijk is er nu meer informatie bekend over de collectie. De kleuren zijn voornamelijk aguablauw met een groene print die terugkomt op zachte handdoeken, voile tops, een retro halterbikini, maar ook op een zijden hoofddoek (die je ook als riem kunt gebruiken) en een strandtas die je kunt opvouwen tot een klein tasje. Het is een gelimiteerde oplage van 15 modellen. De prijzen liggen tussen de Euro 9,90 voor een paar slippers t/m Euro 29,90 voor een kaftan of een jurk. De bikini’s kosten Euro 25,-. Dus nog even wachten tot half mei
 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com