You are here: Home » Shoppen » Gezondheidskoffer

Gezondheidskoffer

geschreven door Constance

Alles voor je gezondheid, je innerlijk en je uiterlijk in 1 koffer bij elkaar.

Dat kan met de Wellness koffertjes van Get Fit. De Wellness koffers zijn te krijgen in ‘Get Fit’ (met een hartslagmeter, een calorieteller en fitprogramma DVD), in ‘Get Health’ (met een bloeddrukmeter, een lichaamsvetmeter, een calorieteller en een ‘gezondheids’ DVD), in ‘Get Massage’ (met een hoofd- en lichaamsmassage-apparaat, zgn. Hotstones, massage-olie, een oorreflex-massagestick en een massage DVD) en in ‘Get Relax’ (incl. een hoofd- en lichaamsmassage-apparaat, massage-olie, H2O gezichtsmasker, Kaviaar gezichtsmasker, wierrook, kaarsen en een relax DVD).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com