You are here: Home » Shoppen » AutoRai

AutoRai

geschreven door Constance

Natuurlijk is van oudsher de AutoRai een mannendingetje, maar vanaf nu niet meer. Want op 3 april as. is er een speciale Ladiesday van 11.00 tot 22.00 uur.

Zo hebben een aantal automerken voor deze AutoRai speciale ‘dames’-activiteiten bedacht, zoals: Opel pakt vanaf 13.00 uur een aantal keer uit met een spetterende modeshow in samenwerking met een bekend kledingmerk en actrice Victoria Koblenko; tevens maken vrouwen bij Opel kans op een VIP-arrangement, inclusief een Tigra Twin Top en waardecheques voor exclusieve merkkleding. Bij Peugeot kunnen vrouwen een week lang gratis cabriorijden in een Peugeot 207 CC winnen. Op de stand van Cadillac/Corvette zijn een masseur, nagelstyliste en schoenenpoetser aanwezig. Suzuki organiseert met een knipoog naar de Ladies Cup op Circuit Park Zandvoort een speciale AutoRAI Ladies Cup: de vrouw die op een radiografisch bestuurd circuit de snelste rondetijd op de klokken zet, wint een rijvaardigheidstraining. Alfa Romeo fotografeert vrouwen in de nieuwe Alfa Spider, terwijl Burton de Celebrator cadeau doet aan vrouwelijke bezoekers van de stand. Dames die op de stand van Nissan een abonnement op Elle afsluiten, maken kans op een Nissan Micra Elle. Ford biedt de mogelijkheid om als prachtige Bond Girl op de foto te gaan voor de James Bond-uitvoering van de nieuwe Ford Mondeo.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com