You are here: Home » Shoppen » Bijzonder slipje

Bijzonder slipje

geschreven door Constance

Volgens de importeur op de Huishoudbeurs kunnen wij (vrouwen) niet meer zonder de ‘Period Undie’ (het slipje voor tijdens je ongesteldheid)!

De Period Undie (er is geen Nederlandse naam voor) is ideaal als je last hebt voor doorlekken tijdens je menstruatie. Het is een normale slip met een ademend, waterproof gedeelte waardoor de kans op doorlekken niet meer aanwezig is. Je kunt de Period Undie kopen in 4 kleuren (roze, zwart, huidskleur en licht blauw) en in de maten XS, S, M en L. Ik vraag me af of we hier nu echt opzitten te wachten, gewoon regelmatig checken op het toilet lijkt me de meest logische oplossing. Maar wie weet wordt het een hit!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com