You are here: Home » Shoppen » Sony Ericsson Z610

Sony Ericsson Z610

geschreven door Constance

Testupdate: Zoals jullie hebben gelezen, heb ik vorig jaar in november een Sony Ericsson Z610 gekregen als testtelefoon. In 1e instantie was ik enthousiast, zeker omdat de Z610 er mooi uitziet en een ‘echt’ vrouwenmodel is. Dit komt ook omdat ie in het roze en lichtblauw te koop is.

Een andere reden om de Sony Ericsson Z610 uit te proberen was voor mij dat je met deze telefoon ook heel gemakkelijk een weblog kan aanmaken en foto’s kunt publiceren. En omdat ik vaak onderweg weg, leek me dit ideaal, ook omdat er een goede camera (2.0) in de telefoon zit. Helaas is het me niet gelukt om een weblog aan te maken. Ik heb op 8 december jl. een email gestuurd naar Sony Ericsson met een aantal vragen over de weblogfunctie, maar tot op heden heb ik nog geen antwoord gekregen :(. Dus kan ik jullie helaas niet vertellen hoe gemakkelijk het bloggen met de Sony Ericsson Z610 gaat. De conclusie: het is een mooie telefoon, die goede foto’s maakt en waar natuurlijk een agenda, MP3 speler en een groot aantal ringtones opzit. Maar de blogfunctie zal voor mij een groot mysterie blijven en dat voor iemand die toch echt heel technisch is ;).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com