You are here: Home » Media » Japans en Marrakech

Japans en Marrakech

geschreven door testman

Dit weekend begint op RTL5 een nieuw woonprogramma. In de eerste aflevering van Vrienden Houden Huis zie je de woon- en slaapkamer van de deelnemers veranderen in Japanse sferen. Is dat waar ze van houden, of gaan ze toch voor de warmte van Marrakech?

Twee woonsferen, twee stylisten. Cynthia Abma is de eerste helft van het duo. Monique van der Reijden is de andere stylist van Vrienden Houden Huis. Tevens is zij directeur van Dutch Style Company, en al ruim 15 jaar werkzaam in de interieurbranche.

Naast haar rol als woordvoerster van de Stichting Perscentrum Wonen is zij vanuit haar expertise al jaren betrokken bij het maken en presenteren van diverse woonprogramma’s waaronder Yorin Design (2005), Thuis in IJburg (2004/ voorloper van Thuis in Nederland), Opnieuw Beginnen (2002/2003), Wonen & Klussen met Kijkers (2002) en meerdere trenditems voor onder andere TV Woonmagazine.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

e 18 juni 2008 - 11:14

Het is inmiddels bekend dat dit een reclame stunt is

Reageer
e 18 juni 2008 - 11:14

Het is inmiddels bekend dat dit een reclame stunt is

Reageer
Robin 18 juni 2008 - 11:21

Ik wil zien wat er onder de tafel is

Reageer
Robin 18 juni 2008 - 11:21

Ik wil zien wat er onder de tafel is

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com