You are here: Home » Shoppen » Schoonmaakdoekjes

Schoonmaakdoekjes

geschreven door Constance

Ik krijg soms testartikelen toegestuurd waarvan ik denk, is dit wel iets voor shoppen.blogo.nl?

Dit was in 1e instantie ook het geval met Betsy’s (microvezel) schoonmaakdoekjes. Ik kreeg als testpakket Betsy’s Grof vuildoek en Betsy’s Ramendoek toegestuurd en ben aan de testschoonmaak begonnen. (Ik ben niet echt een poetser dus waren mijn verwachtingen hoog gespannen). De Grofvuildoek heb ik gebruikt om het glas- en houtwerk van mijn ramen mee schoon te maken. Dit ging heel makkelijk. Wat mij opviel was dat de Grofvuildoek zo gemakkelijk uitspoelde. Met de Betsy’s Ramendoek heb ik alles nagedroogd en ik kreeg echt een geweldig streeploos resultaat. Daarna heb ik mijn ramen (+ spiegels in de badkamer gepoetst met alleen de Ramendoek (je maakt ‘m licht vochtig, veegt langs je raam of spiegel en klaar is kees, je hoeft niet meer na te drogen). Ik wist niet wat me overkwam, ik was in en mum van tijd klaar. Ik denk dat je met deze 2 doeken je hele huis kunt poetsen. Je gebruikt bij geen enkele doek schoonmaakmiddel en alle doekjes kunnen in de wasmachine op 90 graden. Echt een aanrader!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com