You are here: Home » Media » Woonstijltest

Woonstijltest

geschreven door testman

De woonstijl die het meest bij mij past is “Simple chic”. Simple chic is een hedendaagse vertaling van het klassieke interieur. Het chique gevoel is te herkennen aan de liefde voor duurzame materialen, tijdloze dessins, meubels met traditie en een luxueuze afwerking. Hout, wol, visgraat, krijtstreep, zachte grijstinten en elegante vormen bepalen het beeld. Het verlangen naar eenvoud en harmonie houdt het chique interieur daarbij ‘simple’ – het geeft traditionele luxe een aangenaam ingetogen basis.
In de woonkamer gaat het om de balans tussen klasse en comfort. Geef de meubels een rustig decor zodat geen van de kwaliteiten aan de aandacht ontsnapt: de zachtheid van de kussens, de schoonheid van de belijning, de warmte van het hout. Stoelen en banken zijn het liefst bekleed met pure materialen als wol en linnen, stoffen hebben hooguit eenvoudige dessins, een krijtstreep bijvoorbeeld. Wil je weten welke woonstijl het meest bij jou past? Surf dan naar de VT Wonen woonstijlquiz!

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Layana 16 februari 2008 - 11:14

Prima apparaatje – heb ‘m zelf ook. Je krijgt echt goede, dikke schuimige schuim 🙂

Reageer
Layana 16 februari 2008 - 11:14

Prima apparaatje – heb ‘m zelf ook. Je krijgt echt goede, dikke schuimige schuim 🙂

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com