You are here: Home » Jabra » Eindelijk je eigen droomhuis bouwen

Eindelijk je eigen droomhuis bouwen

geschreven door testman

Vandaag las ik in de krant dat je als particulier in de toekomst veel meer mogelijkheden krijgt om je eigen droomhuis te bouwen. Tot 2030 worden 25.000 zogenaamde vrije kavels uitgegeven, waarbij de toekomstige bewoner alles te zeggen krijgt over de bouw van zijn huis. Je bent natuurlijk wel aan bepaalde regels gebonden. Almere is de eerste gemeente in ons land waar massaal dit soort kavels wordt uitgegeven. De wijk Homeruskwartier in Almere-Poort wordt een proeftuin voor dergelijke vernieuwende vormen van opdrachtgeverschap. Je kan dan zelf kiezen wie de architect wordt of welke aannemer het huis kan gaan bouwen. Een projectontwikkelaar is niet meer nodig. Klinkt erg duur, niet? Maar ook mensen met lagere inkomens krijgen via een subsidie een kans om het huis van hun dromen te (laten) bouwen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com